BHV (Bedrijfs Hulp Verlener)

Om de gevolgen van brand en ongevallen zo veel mogelijk te beperken, is ieder bedrijf of instelling verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te organiseren.
Bedrijfshulpverleners zorgen ervoor dat bij een calamiteit snel en effectief hulp wordt geboden, eventueel totdat brandweer, ambulance en/of politie zijn gearriveerd. 
Binnen enkele minuten moet de BHV kunnen beginnen met:
- het verlenen van eerste hulp bij ongevallen;
- het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van een calamiteit;
- het alarmeren en evacueren van alle aanwezigen in een gebouw of op een terrein.

Om in bovengenoemde situaties adequaat te kunnen handelen, dienen de BHV-ers goed te zijn opgeleid en regelmatig een herhalingscursus te volgen.
Hoe vaak een herhalingscursus moet worden gevolgd is afhankelijk van de bedrijfsrisico’s. De RI&E is hierbij het uitgangspunt.

In het trainingscentrum van Kling Opleidingen te Nistelrode of op een door de klant gekozen locatie (incompany) organiseert Kling Opleidingen praktijkgerichte BHV cursussen die door zeer enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde docenten worden verzorgd.

Hoe ziet de BHV Basiscursus eruit?
- De cursusduur is 16 uur (2 dagen).
- De cursus bestaat uit 1 dag Brand & Ontruiming + 1 dag EHBO.
- Bij de BHV Basiscursus (bij Kling Opleidingen) is lunch inbegrepen.
- Lesmateriaal is inbegrepen.

Hoe ziet de BHV Herhalingscursus eruit?
- De cursusduur is 8 uur (1 dag).
- De cursus bestaat uit 0,5 dag Brand & Ontruiming + 0,5 dag EHBO.
- Bij de BHV Herhalingscursus (bij Kling Opleidingen) is lunch inbegrepen.
- Lesmateriaal is inbegrepen.


LET OP!
Heeft u interesse in een BHV Basis cursus, let er dan op dat u beide onderdelen binnen 3 maanden van elkaar volgt en behaalt. Dit is een eis van het NIBHV die onze certificering verzorgt. Standaard zit er 1 week tussen beide onderdelen als u een Basis BHV bij ons boekt.
LET OP! Hieronder plaatst u een reservering. Van de daadwerkelijke inschrijving ontvangt u een aparte mail vanuit ons systeem Visual. Als u na 48 uur nog geen mail heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op via 0412-612830 of info@klingopleidingen.nl

Inschrijven BHV