UPDATE 8-11-2021

Naar aanleiding van ontwikkelingen omtrent Covid-19 en de uitspraken van de regering zijn we tot een beslissing gekomen.
Deze beslissing is genomen om 2 doelen te realiseren: 
- De veiligheid van u, uw cursisten en onze medewerkers;
- De mogelijkheid om zonder drastische maatregelen de opleidingen te kunnen verzorgen.

Het besluit, ingaande op 10-11-2021, betreffende ons opleidingcentrum te Nistelrode.
Wij vragen aan alle cursisten en bezoekers een geldige QR-code, een bewijs van herstel of een testbewijs van maximaal 48 uur oud, waaruit blijkt dat iemand negatief getest is, te tonen. 

Dit betekent dat we een persoon zonder een van deze documenten niet toe kunnen laten. Wij hopen op uw begrip en medewerking in deze.

Alle kandidaten krijgen tijdens de les een eigen gezichtsmasker en longzakje voor de reanimatiepop en verbandmaterialen voor eigen gebruik.

Let op:
Er zal € 5,- excl. btw extra per cursist worden berekend in voor hulpmiddelen, materialen en extra schoonmaak ten behoeve van veiligheid en hygiëne, wij vragen hiervoor uw begrip. (Dit geldt niet voor groepsprijzen.)

Cursussen

Bekijk hier de cursusdatums van 2022

Nieuws

Aanmelden voor REOB-ODB cursus 29-3-2021
REOB - ODB Opleiding bij Kling-opleidingen:
Opleiding tot onderhoudsdeskundige van blusmiddelen bij Kling-opleidingen. Voor medewerkers van onder meer REOB erkende onderhoudsbedrijven. Voor het herkennen, gebruiken en onderhouden van de verschillende soorten blusmiddelen. Deze uitgebreide cursus duurt zeven dagen: zes cursusdagen en één dag examentraining. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier

Lees verder...