BHV Ploegleider

Een BHV Ploegleider maakt actief deel uit van het BHV team. Tijdens een calamiteit geeft de ploegleider leiding aan de BHV'ers. Een BHV Ploegleider leidt alles in goede banen. Ook heeft een ploegleider vaak al meerdere jaren ervaring als BHV'er. 

Om ploegleider te worden sta je sterk in je schoenen, beschik je over de vaardigheden om leiding te geven, ben je al in het bezit van een BHV-diploma en volg je een cursus BHV Ploegleider. Belangrijk is dat een ploegleider al een langere tijd bij de organisatie werkt en dus de het gebouw goed kent. Ook ben je goed geïnformeerd en op de hoogte van de risico's van de organisatie etc. 

In het trainingscentrum van Kling Opleidingen in Nistelrode worden de lessen verzorgd door zeer enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerde docenten.

Hoe ziet de Ploegleider BHV Basiscursus eruit?
- De cursusduur is 16 uur (2 dagen).
- Bij de Ploegleider BHV Basiscursus (bij Kling Opleidingen) is lunch inbegrepen.
- Lesmateriaal is inbegrepen.

Hoe ziet de Ploegleider BHV Herhalingscursus eruit?
- De cursusduur is 8 uur (1 dag).
- Bij de Ploegleider BHV Herhalingscursus (bij Kling Opleidingen) is lunch inbegrepen.
- Lesmateriaal is inbegrepen.


LET OP!
Heeft u interesse in een Ploegleider BHV Basis cursus, let er dan op dat u beide onderdelen binnen 3 maanden van elkaar volgt en behaalt. Dit is een eis van het NIBHV die onze certificering verzorgt. Standaard zit er 1 week tussen beide onderdelen als u een Basis BHV bij ons boekt.
LET OP! Hieronder plaatst u een reservering. Van de daadwerkelijke inschrijving ontvangt u een aparte mail vanuit ons systeem Visual. Als u na 48 uur nog geen mail heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op via 0412-612830 of info@klingopleidingen.nl

Inschrijven BHV Ploegleider