U21-1 EHBO Onderweg (code 95)

Weet u als vrachtwagenchauffeur wat te doen bij calamiteiten? Tijdens de cursus U21-1 EHBO leert u wat te doen bij noodgevallen en hoe u dient te handelen zonder dat uw eigen veiligheid in gevaar komt. Jaarlijks vallen er veel ongevallen plaats op straat en in het verkeer. Voordat de hulpdiensten er zijn is het prettig als er hulp aanwezig is met kennis van EHBO. 

Deze cursus is speciaal gemaakt voor beroepschauffeurs en telt mee in de nascholing voor Code 95. Na een positieve afronding van de training, ontvangt u 7 punten. Iedere 5 jaar verleng dient uw Code 95 verlengd te worden door nascholing te volgen. Code 95 is een verplichte Europese richtlijn voor het beroepsmatig besturen van vrachtwagens waarvoor een rijbewijs C1(E), C(E), D1(E), D(E) nodig is.
LET OP! Hieronder plaatst u een reservering. Van de daadwerkelijke inschrijving ontvangt u een aparte mail vanuit ons systeem Visual. Als u na 48 uur nog geen mail heeft ontvangen, neem dan even contact met ons op via 0412-612830 of info@klingopleidingen.nl

Inschrijven U21-1